- FFE2 - PVP -

- Acţiunea Orientală MMORPG -

SwitchBot Event!

Eveniment Switch

Jucătorii cu primele 20 de arme făcute cu aceleasi bonusuri (nu contează ordinea) vor primi cate 2MD pentru fiecare armă adusă! La fiecare 20 de arme aduse, eventul se va opri si e posibil ca arma/bonusurile sa se schimbe!

Switchbot Eveniment FightForEmpire2

01.10.2020 13:03

Performante Marite!

Update performanta metin2 fightforempire2

Va multumim tuturor celor care au ramas alaturi de noi! Inca suntem cativa online dupa aproape un an de cand e serverul online si acest lucru ne facem sa mergem mai departe! Speram sa vina din ce in ce mai multi jucatori alaturi de noi!

In urma unor teste, am reusit sa optimizam clientul nostru si mai mult, am optimizat timpii de asteptare la logare/teleportare! Acum nu veti mai avea lag cand va logati pentru prima data (acea fereastra neagra pe care toti jucatorii o stiu) acum caracterele si mobii apar din primele secunde dupa logare! 

01.10.2020 13:07

Dropuri mărite!

Anunt important legat de Dropuri!

Noi oportunitati pentru jucatorii dornici de aventura!

In aceasta dimineata, a avut loc o mentenanta, aceasta consta in marirea tuturor dropurilor pentru itemele de upgrade! Acum veti dropa 20 Gheare si 20 Balante la fiecare boss, in loc de 10/10! Inelul de aur, bucata de aur, papusa zeitei si simbolul eroic au suferit si ele modificari la drop, acum nu veti mai dropa cate o singura bucata ci veti dropa cate 3!

- Fishbotul a suferit modificari de configuratie, acum doar dati start si incepe sa prinda cei mai mari pesti!

 

01.10.2020 13:04